Update:

Ugodno smo iznenađeni brojem rješenja koje smo dobili i razveselio nas je ovako pozitivan odaziv! Vaša rješenja smo prikupili, ocijenili i odabrali pobjednike, odnosno one koji su ovaj put najbolje riješili postavljeni zadatak. Nadamo se da je svima, koji ste sudjelovali, ovo iskustvo bilo korisno, da ste naučili puno te da imate bolji uvid u to što zahtjeva jedan posao developera. Svi sudionici dobit će povratne informacije o rješenjima na mail te se nadamo da ćemo se imati prilike opet čuti :)

Autori najboljih rješenja su:

Pobjednike ćemo ugostiti u Plavoj tvornici i dati im priliku da dodatno porade na svom rješenju te smo im pripremili nove zadatke, druženje i još poneko iznenađenje.


 

“Najbolje se uči uz konkretan cilj”

Svim vrijednim polaznicima radionica “Kako postati programer” odlučili smo dati još jedan izazov i priliku za učenje.

Kao što ste mogli čuti nekoliko puta tijekom predavanja i radionica od predavača, našeg Front-end developera, Marka Grubešića, najbolje se uči kada imate cilj i konkretan problem koji treba riješiti. Stoga, kako bismo vam pomogli u vašem učenju – potrudili smo se i definirali zadatak koji će vam dati upravo to – dovoljno problema!

Zadatak možete skinuti sa sljedećeg linka: Zadatak

(Ako nemate Photoshop na svom računalu, može vam pomoći sljedeća stranica http://assets.adobe.com/. Potrebno se registrirati te uploadati PSD datotetku. Nakon što odaberete “extract” imat ćete mogućnost mjerenja elemenata i provjeru boja)

Rok za predaju rješenja: 17.1.2016., do ponoći

Rješenje poslati na: marko.hr@plavatvornica.hr

Milković-stretch

Nagrada za najvrednije!

Kao i na radionicama, odlučili smo nagraditi one koji ulože najviše truda! Svi koji pošalju svoje rješenje zadatka do 17. siječnja 2016. godine imat će prilike provesti dan u Plavoj tvornici i učiti bok uz bok s našim developerima.

Naši developeri ocijenit će pristigla rješenja i 3 kandidata s najboljim rješenjima pozvat ćemo u goste u Plavu tvornicu!

Više o danu u Plavoj tvornici:

Odabrani kandidati će dobiti detaljne upute na e-mail.

Sretno! Veselimo se vašim rješenjima!